Iralas Theater zoekt zakelijk adviseur

T.b.v. uitbreiding, professionalisering en ontwikkeling, zoekt Iralas Theater:

Zakelijk Adviseur (m/v)


Om invulling te geven aan de beoogde ontwikkeling, is Iralas Theater op zoek naar een zakelijk adviseur. Hij of zij moet in staat zijn deze adviserende taak op de achtergrond uit te voeren. Hiervoor wordt gezocht naar iemand die bekend is met het (inter)nationale culturele landschap; briljant en creatief is in het zien van mogelijkheden m.b.t. het werven van o.a. fondsen; een zakelijk en commercieel wonder; en een held in het bijsturen tijdens het maken van project- en financieringsplannen.


Kristiaan Salari richt zich met Iralas Theater naast zijn ondersteunende, faciliterende en uitvoerende werkzaamheden binnen de theatersector, op het ontwikkelen van nieuwe voorstellingen waarbij de focus ligt op muziektheater. Voorstellingen met een inhoud gedragen door muziek, met een sterke balans tussen tekst en muziek, en herkenbaar, grenzen opzoeken en tot nadenken stemmend.

Ben jij, of ken jij iemand die Iralas Theater kan bijstaan als zakelijk adviseur? Mail direct!


tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst

Reageren is niet mogelijk